Company

De bedrijfsfilm voor jou

Een bedrijfsfilm kun je zien als het visitekaartje van jouw bedrijf, product of dienst. Door het krachtige medium film in te zetten zul je je zakenrelaties en potentiële klanten overtuigen en over de streep trekken om voor jouw bedrijf te (blijven) kiezen. Of dit nu gebeurt dmv een langere, moderne en inhoudelijk sterke bedrijfsfilm voor op DVD, of juist in een korte, hippe en dynamische film voor op de website, beurzen, op kantoor of in de winkel. Alles is mogelijk.


Hoe gaat dat dan in zijn werk

Zoals alles begint ook een bedrijfsfilm met een idee. Samen zullen we jouw idee gaan uitwerken en vormgeven tot het idee een plan is geworden waarin duidelijk is geworden wat de inhoud moet worden, wat de uitstraling moet zijn en welke stijl daar bijpast. Vervolgens schrijven we het script en maken afspraken over de opnames. Waar gaan we filmen, wie komen er in beeld of aan het woord, etc.
Na de opnames gaan we de montage-fase in en zullen we een 1e ruwe versie maken en presenteren om te bepalen of de film de gewenste vorm krijgt. Na goedkeuring en eventuele bijsturing zullen we jouw bedrijfsfilm voltooien en aanleveren op DVD en als internetbestand.


Exposure

En dan is het zover, dan zul je je huidige en potentiële toekomstige klanten gaan overtuigen met een wervelende bedrijfsfilm. Geen saaie powerpoint-presentatie of brochure maar jij hebt gekozen voor de impact van bewegend beeld, waarvan bewezen is dat het een diepere en langer durende indruk achterlaat bij de toeschouwer.
En ook in het geval van een film op de website is gebleken dat bezoekers nu eenmaal veel sneller de film bekijken (en afkijken) dan de omringende tekst te lezen. Bedrijven met een film of clip op de website zien ook een toename van 20% in de telefonische aanvragen. Want naast de professionele uitstraling die een bedrijfsfilm je geeft doe je het daar natuurlijk allemaal ook voor: meer positieve ervaringen van bestaande en nieuwe klanten, dus meer omzet.

Informeer hoe Sputnik ook voor jou de ideale bedrijfsfilm realiseert!